Communicatie

De ontwikkelingen op het gebied van communicatie gaan snel. Het gaat dan vooral om technische ontwikkelingen. Van het ouderwetse draaischijftoestel twee eeuwen terug naar de smartphone nu, fantastische staaltjes techniek. Belden we vroeger via traditionele telefoonnetwerken (PTT), nu gebruiken we meerdere technologieën. Het labeltje is minder interessant, áls het maar werkt en we elkaar direct kunnen bereiken wanneer we dat nodig achten. En dan is er niet zoveel veranderd, bellen is nog steeds bellen.

Niet helemaal waar, natuurlijk is er wat veranderd. Met de hedendaagse technologie weten we elkaar veel beter te vinden dan vroeger. We zitten niet meer persé met toestel aan een draad vast. We zijn mobiel en bereikbaar. We kunnen aangeven wanneer we wel of niet wensen te worden gestoord. Het is mogelijk te laten weten wáár we ons op elk moment van de dag bevinden. Het inzetten van de smartphone sensortechnologie over onze persoonlijke toestand staat pas aan het begin van fantastische mogelijkheden.

Kortom, als we willen kunnen we optimaal met elkaar communiceren. Alleen toont de praktijk aan dat we al die moderne technologie wel aanschaffen, maar alles behalve optimaal inzetten. Wij helpen u graag met het in goede banen leiden van de communicatie in uw (werk)processen waarbij wij in principe uitgaan van wat u nu in huis heeft.