OpenLeerCastellum

Welkom op onze binnenplaats. Wij delen van harte onze kennis en ervaring met u. Aan de hand van laagdrempelige presentaties pakken we thema’s aan die passen bij uw behoefte en onze kernactiviteiten. Advies en projectmanagement, beleid en communicatie. Met het OLC hebben we een nieuwe kennisroute uitgestippeld. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit de juiste route is en voor u concrete meerwaarde biedt. Het OpenLeerCastellum is in onze ogen een logisch gevolg van de hedendaagse en aan veranderingen onderhevige kennismaatschappij.

Open Leermateriaal Advies & Projectmanagement

  • Er is al veel geschreven over projectmanagement en methodieken. Het is vooral een vorm van management waar je de juiste balans moet toepassen. Klik hier Baret voor onze visie op Projectmanagement.
  • Wat is er belangrijk binnen elk serviceproces? Er is één sleutelbegrip. Klik hier Baret voor onze visie op Servicemanagement.

Open Leermateriaal Beleid

  • Waar begint beleid en hoe kun je dit een serieuze kans geven? Voor de basis aanpak klik hier Baret.

Open Leermateriaal Communicatie

  • We maken dagelijks gebruik van telefonie en we verwachten maar één ding: de juiste persoon aan de lijn krijgen. Dat betekent meer dan het aanschaffen van technische hoogstandjes voor een beter communicatieproces.. Klik hier Baret voor de 3B’s van de “3 in Balans” aanpak.

CastelloServe BV “Passie voor kennisdeling”