LoketTelefonie diensten

Alle diensten van LoketTelefonie worden gekarakteriseerd door een No Nonsense aanpak. Telefonie is in alle facetten uitgegroeid tot een complexe dienstverlening. Het is een mix van “klassieke” telefonie, mobiel, teams, video bellen en app’s. Wij kijken verder dan de techniek en adviseren over de oplossing die past bij uw doelstellingen. Hierbij een greep uit het palet van diensten dat we kunnen inzetten. Klik op een afbeelding voor meer details van de dienst:

Vast toestel icon

PrivateCloudVoIP is de initiator van LoketTelefonie in 2013. Met een uitgebreide lijst van functionaliteiten belt u via internet. We werken samen met meerdere leveranciers en vinden zo altijd een toestel dat bij u past. PrivateCloudVoIP is ook de basis van de aanvullende diensten die we op deze pagina beschrijven.

Smartphone icon

Mobiele oplossingen op maat met flexibele contracten op de zendmasten van KPN, Vodafone en T-Mobile. Een perfect basisproduct: SIM only, of inclusief de levering van smartphones van uw keuze. Het kan eenvoudig worden uitgebreid met een van onze vast-mobiel oplossingen. Dan bent u overal bereikbaar met uw vaste nummer.

Personal Call Manager VoIP icoon

Met de Personal Call Manager Mobiel kunt u elke mobiele (zakelijk of privé), of “thuiswerk” telefoon opnemen in de PrivateCloudVoIP telefooncentrale. Abonnementen kunnen bij verschillende providers actief zijn. De Personal Call Manager Mobiel is een unieke app op uw smartphone die belt via het 06-spraakkanaal. Slechts 1 SIM-kaart en u maakt de keuze: zakelijk bellen via de telefooncentrale van uw instelling, of (privé) bellen via de mobiele provider.
De kosten van zakelijke gesprekken gaan naar de telefoonrekening van de telefooncentrale. De kosten van de gesprekken via de mobiele provider gaan naar het mobiele abonnement. Ook handig als u bijvoorbeeld tijdelijk personeel in huurt. Dus geen gedoe met declaraties en kostenvergoedingen.

Icon vast-mobiel bellen

Vast-Mobiele integratie is de mobiele telefoon met een AIR SIM-kaart laten samenwerken met uw telefooncentrale. U belt uw collega gewoon via het interne toestelnummer en u belt met de buitenwereld naar keuze met het vaste nummer van uw instelling, of via uw mobiele pnummer.
Alle belkosten komen op de juiste rekening!

Deze dienst kan ook heel goed worden gecombineerd met de Personal Call Manager Mobiel!

Microsoft Teams logo

Steeds meer instellingen willen alle functionaliteiten van telefonie blijven gebruiken, maar ook profiteren van de voordelen van Teams. Wij helpen hun met LoketTelefonie365. Een app op uw telefoon voor bellen, video vergaderen en delen van documenten uit Office365.

Glasvezel icon

LoketTelefonie biedt verschillende internet verbindingen aan, DSL en glasvezel. We kunnen u altijd een passende en geschikte oplossing bieden bij uw digitale behoeften met de buitenwereld.